Bouwcenter Concordia

Bouwcenter Concordia is leverancier van alle hout en bouwmaterialen, voor zowel de professional als de particulier. Ze bieden de vakman bijna alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. Met hun 13 vestigingen in onder andere Hoogeveen, Dieverbrug en Meppel, zijn ze altijd dichtbij.
De producten van Bouwcenter Concordia zijn van topkwaliteit. Ook de service is goed en correct. De prijzen zijn uiterst scherp.
Concordia hecht veel waarde aan relaties en vinden het dan ook belangrijk om lokaal betrokken te zijn. Daarom draagt men graag een steentje bij aan lokale initiatieven.
Douwe Russchen werkt in Hoogeveen maar woont in Dwingeloo én is fanatiek hardloper.
Niet moeilijk om te begrijpen dat Concordia de Dwingelderveldloop een warm hart toedraagt!

Fysiotherapie Dwingeloo

Een grote link met de Dwingelderveldloop heeft onze nieuwe sponsor Fysiotherapie Dwingeloo. Voor hen staat het belang van bewegen en een gezonde leefstijl voorop en dan nog het liefst door dit buiten in de natuur te doen. Zij hebben 10 jaar lang de lokale hardloopwedstrijd MCD-run georganiseerd met als doel mensen in beweging te krijgen om actiever en daarmee fitter te worden. De opbrengst ging altijd naar een lokaal goed doel dat te maken heeft met gezondheid en bewegen.

Camperparc Stee in Lhee

Eigenaren Jan en Sandra Bloemerts hebben dit van oorsprong boerenbedrijf aangepast naar een fantastisch Camperparc met alle voorzieningen.
Camperparc Stee in Lhee is volledig energie-neutraal, met eigen stroom en geen gasaansluiting. Alle stroom wordt opgewekt door zonnepanelen op eigen daken en op de grond. Een zonneboiler voorziet het sanitairgebouw van warm water.
De kampeerplaatsen zijn beschut, maar men beleeft toch het weidse uitzicht over het prachtige Drentse es-landschap. Regelmatig verblijven er sportieve gasten die wandelen, hardlopen en fietsen in de mooie omgeving van het Dwingelderveld. Mooie gelegenheid ook voor onze eigen lopers om de Dwingelderveldloop te combineren met een verblijf op dit parc.