Ludis Personal Gym

In de voorbereiding voor de komende Dwingelderveldloop zijn we in gesprek met onze nieuwe sponsoren. Zonder hen is ons mooie evenement niet mogelijk. Nieuwkomer is Ludis. Als sponsor, én als sportschool in Dwingeloo. Het karakter van onze veldloop, ongedwongen, sportief en toch ook uitdagend voor velen, past naadloos bij het karakter van Ludis. Wij spreken met Erik van Tongeren in de sportschool. Dit nieuwe gebouw staat op een prachtige zichtlocatie aan de rondweg van Dwingeloo. Erik is samen met Rogier Snijder eigenaar van Ludis. Na hun start, vlak voor de uitbraak van Corona, bieden zij inmiddels een zeer succesvol concept. Ludis is een sportschool met persoonlijke en professionele begeleiding in fitness en leefstijl. Bij Ludis ligt de focus op persoonlijke aandacht. Zij maken voor iedereen een trainingsplan om maat!Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op hun website www.ludisdwingeloo.nl of bel naar 0521858968.

Varekamp Notariaat Dwingeloo

Dit jaar begroeten wij onze nieuwe sponsor Varekamp Notariaat uit Dwingeloo. Wij ontmoeten Annet Varekamp zelf in het nieuwe pand aan het Kerkpad. Varekamp Notariaat is de enige notaris in de gemeente Westerveld. En dat al 33 jaar. Dit maakt dat zij midden in de samenleving staat. Zij kent de mensen en is verweven met diverse generaties. Vanuit persoonlijk contact en kennis van het werkveld, staat Annet samen met haar 5 collega’s dicht bij de klant. Hoewel het notariaat van oudsher misschien een stoffig karakter heeft, is het in praktijk juist zeer dynamisch. Geen dag is hetzelfde met veel uitdagingen. Vanuit de verbinding met de lokale gemeenschap, vindt Annet het belangrijk om lokale initiatieven te ondersteunen. Dit maakt dat zij de naam Varekamp graag verbindt aan de Dwingelderveldloop. Met deze steun, samen met onze andere sponsoren, zijn wij in staat om een mooi loop evenement neer te zetten. Dit jaar beperkt in omvang door de situatie met Corona. Er wordt gestart op 2 afstanden: de 10 én 15 km. Volgend jaar zetten wij in op een grotere variatie van afstanden, ook voor de jeugd.

Bouwbedrijf De Wal

In de reeks van nieuwe sponsoren, spreken wij vandaag met Arjan de Wal, eigenaar van Bouwbedrijf De Wal uit Dwingeloo.
Met zijn bedrijf sponsort Arjan voor het eerst onze mooie Dwingelderveldloop. En zoals de veldloop is verbonden met Dwingeloo, zo is Arjan dat ook.
Sinds hij 8 jaar geleden zijn bedrijf oprichtte, is hij vooral actief in en rond Dwingeloo. Eerst vanaf zijn eigen woning, sinds ruim 2 jaar vanaf de nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg.
Zijn motto is kwaliteit leveren. En daarmee heeft hij een vele tevreden klanten.
Logisch in een prachtige omgeving als Dwingeloo, heeft hij veel ervaring in het verbouwen van boerderijen. Inclusief authentiek restauratiewerk conform richtlijnen monumentenzorg. Arjan bezit hiertoe alle vereiste diploma’s.
Vaak werkt Arjan samen met collega bouwbedrijf Tim Dolsma. Hiermee houden ze zelf alles in de hand en kunnen toch grotere klussen aannemen.
Met een goed gevulde portefeuille is Arjan zich bewust van de mond-op-mond reclame. Hij streeft in alles naar kwaliteit en oplevering conform de wensen van de klant.
En eenzelfde ‘hoort, zegt het voort’, maakt dat onze Dwingelderveldloop steeds weer goed bezocht wordt. Mede mogelijk gemaakt door sponsoren als Arjan.

AD Drukwerk & Design

Voor meer informatie, zie de website.