Als gevolg van complexiteit bij de vergunningverlening hebben we een moeilijk besluit moeten nemen.
Hieronder ons persbericht.

Beste hardlopers, sponsoren, vrijwilligers en andere geïnteresseerden,

Al ruim 10 keer hebben wij met veel enthousiasme de Dwingelderveldloop georganiseerd. Ons hoofddoel is om hardlopers op sportieve wijze ons mooie Dwingelderveld te laten beleven.
De laatste jaren kregen wij als organisatie te maken met een gewijzigd, aangescherpt beleid rondom het gebruik van de natuur voor evenementen.

Binnen dit beleid zijn wij dit jaar aan de slag gegaan om weer mooie aansprekende routes samen te stellen. Routes die recht doen aan ons doel, genieten van het Dwingelderveld.

Helaas is ons dat niet gelukt.  We hebben met pijn in ons hart besloten te stoppen met de organisatie van de Dwingelderveldloop. De routes die eventueel wel mogelijk zijn, geven ons evenement een heel ander karakter. Dit betekent een andere doelgroep, andere expertise, andere uitdagingen zonder routes over het Dwingelderveld.

We gaan ons beraden of wij in de toekomst een andere prestatieloop kunnen en willen bieden. In elk geval doen we dat niet meer dit jaar.

Wij willen alle deelnemers van de afgelopen jaren bedanken! Kom vooral zelf eens een rondje lopen door het Dwingelderveld! En dan niet alleen in de herfst, maar ook als de plassen zijn bevroren of als de heide in bloei staat.

Ook bedankt aan alle sponsoren en vrijwilligers! Jullie hulp al die jaren was fantastisch!

Hartelijke groet namens het bestuur van de Dwingelderveldloop

Categorie├źn: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder